Per un Valldoreix més cívic!

"Ha de ser fruit de la col·laboració de tots els veïns i veïnes de la vila i ha de ser impulsat des de l'EMD de Valldoreix", diu Gisbert

Amb la legislatura encetada un dels objectius de l'equip de govern, entre molts d'altres, és lluitar per aconseguir un Valldoreix més cívic, un Valldoreix més net. Està clar que això no s'aconsegueix només des de l'administració o des del consistori, sinó que ha de ser fruit de la col·laboració de tots els veïns i veïnes de la vila i ha de ser impulsat des de l'EMD de Valldoreix.

Per aquesta raó, a mitjans de la legislatura anterior vam apostar per incorporar la figura d'un agent cívic, el Tito, que de ben segur molts coneixereu. La seva magnífica feina ens ha servit per veure que queda molta conscienciació per fer, tant en l'àmbit de conscienciació com en l'àmbit de civisme. És per això que, des de fa ben poc, hem creat un compte d'Instagram de l'agent cívic (@agent_civic_valldoreix) perquè tot allò que publiqui, adquireixi una bona notorietat aprofitant un dels punts forts de les xarxes socials, la viralitat. Us animem a seguir-lo!

Paral·lelament a això, i gràcies a la proposta feta per una veïna de Valldoreix, a inicis de juliol, va començar a gestar-se el primer #TrashtagValldoreix el qual es va culminar a mitjans de novembre. Al voltant d'unes 60 persones van trobar-se per recollir un total de 1.200 kg de deixalles a l'entorn natural de les masies de Can Cussó i Can Badal. Un cop més, es va poder constatar que hi ha molta gent sensibilitzada i conscienciada amb l'entorn que envolta Valldoreix, que és únic i inigualable. De ben segur que aquesta serà la primera recollida de residus de moltes. Us emplacem a la primavera per tornar-nos a trobar!

 
Comentaris

Destaquem