A Valldoreix recollim joguines en la 4a Milla Solidària!

"Volíem donar un impuls més local i més centralitzat a la causa", diu Gisbert

El diumenge 12 de gener a Valldoreix tornem a celebrar la Milla Solidària (i ja en són 4 edicions!). A diferència dels tres anys anteriors que vam col·laborar amb la campanya Cap Nen Sense Joguina que organitza la Cadena SER Catalunya, enguany ho fem amb la Junta Local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Volíem donar un impuls més local i més centralitzat a la causa i és per això que vam pensar que seria una molt bona opció fer-ho amb aquesta associació, presidida per l'Esther Alòs. Mitjançant la seva ajuda i implicació podrem donar un impuls més a aquesta magnífica iniciativa. I és que aquest any les joguines aniran a parar a la ludoteca de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, coincidint el 15 de febrer amb el Dia Internacional del Càncer Infantil.

Pel que fa a la cursa en si, us animem a totes i a tots a fer-la (és una cursa gratuïta excepte en la categoria de la Milla Open que té un cost de 4 €). És una distància apta per a tothom (1,609 km.) que es pot fer corrent o caminant. Hi haurà tres categories: la Milla Open que començarà a les 11 del matí, la Milla Inclusiva que començarà a les 11.30 i a les 11.45 començaran les curses infantils. El punt d'arribada i sortida serà a l'Avinguda Villadelprat, just davant l'Institut Arnau Cadell. Per tal que tothom pugui córrer i no hagi de patir pels més petits, hi haurà una sèrie d'activitats paral·leles com un castell inflable i tallers per pintar cares. A més, s'oferirà una xocolatada que anirà a càrrec de l'AMPA de l'Arnau Cadell.

Per cert, que em deixava el més important. Us podeu inscriure aquí. Si veieu que ja estan tancades les inscripcions, ho podeu fer el mateix dia de la cursa! Us esperem a totes i a tots per fer del diumenge una jornada plena d'esport i solidaritat!

 
Comentaris

Destaquem