Participa en aquest sorteig i guanya un Món Sant Cugat

El nou Món Sant Cugat, està dedicat al Monestir i amb una entrevista a la cantant Nina, ja està a la venda per 8 € als quioscs i llibreries de la ciutat

Si ets un enamorat o enamorada del Monestir de Sant Cugat, participa en aquest sorteig i fes-te amb un Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat, que arriba a la 13a edició i té el títol de Dins del Monestir. Participa en aquest sorteig omplint el formulari que s'adjunta al final d'aquest artícle.

'El Monestir per dins'

Aquesta edició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, s'endinsa en el Monestir, en els seus secrets, racons, històries i protagonistes. La història i els secrets que s’amaguen darrera del monument més emblemàtic de Sant Cugat. En aquesta edició també hem entrevistat a la cantant, actriu i empresària santcugatenca Nina, on ens explica la seva trajectòria professional i el seu vincle amb Sant Cugat. També coneixerem la història de l'entitat més antiga de Sant Cugat, la Societat Coral La Lira, que enguany celebra els seu 140è aniversari. També destaquem l'Escola Fusió, que celebra els seus 50 anys. Podrem gaudir també d'una selecció de postals i fotografies centenàries del desaparegut Casino de la Rabassada, i descobrirem una fotografia antiga de Sant Cugat de la ma d'en Ricard Mestre. A més, destaquem l'artista Pep Blanes, i Miquel Cabanas, l'autor de la portada d’aquesta edició, i santcugatencs com Patrícia de No, Màrius Caralt, Monika Blasco, Jordi Roca, Alba Rodríguez i l'emprenedora i empresària, Sílvia Manzana, entre molts altres continguts per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Aconsegueix el teu exemplar

Compra el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat.

Si no veus correctament el formulari, clica aquí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem