Sant Cugat acull, per primera vegada, el 5è Open de Tennis de Taula Adaptat

Aquest torneig del calendari internacional de l'ITTF Para Table Tennis s'ha jugat al pavelló de la ZEM La Guinardera, amb 162 jugadors d'una trentena de països

Un total de 162 jugadors d'una trentena de països han participat en el 5è Open de Tennis de Taula Adaptat, que s'ha celebrat, per primera vegada, al pavelló de la ZEM La Guinardera, del 8 al 10 de juny. A banda dels jugadors, també hi han assistit entrenadors, assistents, fisioterapeutes i membres de l'organització que fa que la xifra augmenti a un total de 300 persones en la competició.

El campionat, per a persones amb discapacitat física i psíquica, s'ha jugat en les modalitats individual i per equips. Cal destacar, entre d'altres, la participació del jugador català Jordi Morales. Un dels àrbitres del torneig ha estat el santcugatenc Enric Bosch, jugador i entrenador de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat.

Les primeres quatre edicions, a El Prat de Llobregat

Un dels jugadors d'aquest 5è Open de Tennis de Taula Adaptat. FOTO: Lali Álvarez

Les últimes quatre edicions d'aquest torneig del calendari internacional de l'ITTF Para Table Tennis, que organitza la federació espanyola i catalana de tennis de taula, s'han celebrat a El Prat de Llobregat.

Isabel Molina, directora del torneig i secretària de la Federació Catalana de Tennis de Taula, ha assenyalat que "a la ZEM La Guinardera hem estat molt bé. Ara s'ha de valorar si es continua fent a Sant Cugat". Per la seva banda, David Corral, director esportiu de la Federació Espanyola de Tennis de Taula, ha explicat que la ZEM La Guinardera "és una instal·lació fantàstica, polivalent, amb facilitats per organitzar competicions".

El 5è Open de Tennis de Taula Adaptat forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem