Caminades a poc a poc

L'última caminada de la temporada es farà el dissabte 3 de juny, i la primera de la pròxima campanya es farà l’última setmana de setembre o la primera d’octubre

La temporada d’aquestes caminades arriba al seu final. Per tal d’esquivar les calorades de l’estiu, sempre fem la cloenda de les mateixes la primera setmana de juny. Per tant, el dissabte dia 3 de juny serà la sortida extraordinària. Es passarà el dia a fora, a un lloc prèviament buscat pel nostre guia Joan. Aquest dia sols està dedicat als que durant la temporada han participat alguna vegada en les caminades i com no... també a aquelles persones que per motius de salut no les poden fer tan llargues però... que sí que participen en les que es fan més suaus.

Aquesta activitat de l’”A poc a poc” es fa gràcies a una col·laboració entre el Club Muntanyenc i la Llar d’avis de la Parròquia. La tornarem a començar l’última setmana de setembre o... la primera d’octubre. Comunicarem la data a través d’aquest mitjà per recordar-ho als assidus i també a qui vulgui venir per primera vegada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem