Maig de cultura a l’Ateneu

Aquest mes de maig a l’Ateneu comença la cultura a la fresca. I és que el bon temps ens obre un pati ple de possibilitats, i ho volem gaudir amb vosaltres

El proper divendres 4 de maig a dos quarts de set de la tarda començarem el mes celebrant el Dia Internacional de la Dansa, de la mà de la ja habitual mostra dels tallers de dansa de l’Ateneu. Divendres 11 estarem al pati des de les set de la tarda, i és que el SantQBlack arriba a l’Ateneu. Tindrem curs de salsa i latin gratuït i a les 21 h concert amb Los 4 del Son.

Divendres 18 de maig estarem, aquest cop, però, a la sala d’actes, inaugurant l’exposició de Jaume Ibars que podreu veure a l’Ateneu des del 2 fins al 31 de maig, a les sis de la tarda. I divendres 25 arrenquen els “Vespres al Pati”, amb un concert dels barcelonins Shamrock Vagabonds, un quartet de folk que obrirà el cicle d’enguany de música al pati de l’Ateneu a dos quarts de nou del vespre.

I aquí no s’acaba la cosa... i és que la programació de la sala d’actes tampoc no s’atura durant el maig. Dijous 10 de maig el quartet de jazz i folklore llatinoamericà Flor de Canela visita per primer cop la ciutat en un concert dins del cicle “La Cambra de l’Ateneu”, a les vuit del vespre.

Dijous 17 tindrem una cita amb Fabián Mohedano, promotor de la reforma horària, a les set de la tarda, en la conferència “La vida que ens espera”. I dijous 24 de maig també tindrem cita amb “L’Ateneu parla”, aquest cop parlarem d’economia i el capital amb Francesc Borràs. I no desconnecteu, que al juny la cultura a l’Ateneu continua! 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem