5 consells per millorar la postura corporal

No hi ha una única postura corporal correcta

La clau està en no adoptar una posició rígida, que ens col·loqui en tensió i no ens resulti còmoda, sinó més aviat en tenir una posició en la qual si bé la columna està alineada, ens resulti còmoda i podem tenir les espatlles i l’esquena relaxades.


Per lluir millor, prevenir el desenvolupament de panxa, mostrar més elegància i sentir-nos bé, és clau adoptar una bona postura corporal. Per això, podem implementar diferents recursos i/o consells.


• Moveu-vos amb regularitat, doncs el sedentarisme genera hipotonicitat en els músculs i això pot contribuir a adoptar males postures corporals.
 

• Entreneu amb bona tècnica i treballant tots els músculs, ja que d’aquesta forma evitareu desequilibris musculars i també us allunyareu de les males postures induïdes per moviments mal realitzats en el gimnàs.
 

• Seieu relaxats, sense tensió en les espatlles i el coll. Però tampoc deixeu que el cap s’enfonsi enmig de les espatlles o que les espatlles es trobin caigudes cap endavant.
 

• Enfortiu el vostre core, és a dir, la vostra zona mitjana del cos que en gran mesura contribueix a adoptar una bona postura corporal.
 

• Dormiu en una posició correcta, és a dir, de costat o cap a munt, evitant dormir estirats boca a baix, amb un coixí molt alt o sense.

FONT: trendenciashombre.com

 
Comentaris

Destaquem