Apps per a excursions

Si teniu pensat sortir a passejar, potser us interessi la llista elaborada per la web Portaltic sobre les aplicacions imprescindibles per fer excursions

Aquestes són algunes:


• No pot faltar en el vostre telèfon l’aplicació brúixola. Les botigues d’aplicacions estan plenes d’opcions gratuïtes. Malgrat que és freqüent usar Google Maps per saber el camí que hem de prendre, és interessant saber on és el nord.

• Si no sabeu quina excursió realitzar és perquè no teniu l’app Rutea Turismo. Aquí podreu trobar guies de senders adaptats al vostre nivell físic. Afegiu la possibilitat de descarregar les rutes abans de sortir de casa amb la qual cosa no heu de témer quedar-vos sense cobertura i no poder veure el mapa.

• Hi ha xarxes socials per a tot i en aquest cas no podia ser menys. Komoot és el Facebook dels excursionistes, on trobareu valoracions de rutes que altres han dut a terme i podreu descarregar mapes.

• Malauradament cada any assistim a notícies de mort i accidents a la muntanya. Així que si voleu cobrir-vos les espatlles és important que descarregueu l’app oficial de la Creu Roja amb un extens manual de primers auxilis.

En la mateixa línia trobareu Alpify, una app que en cas d’emergència envia la vostra ubicació exacta i us permet trucar al 112.

Font: Tecnonews - AMIC

 
Comentaris

Destaquem