Consells útils per passar el Nadal en forma

Us donem alguns consells que us aniran bé per poder gaudir del Nadal en forma

Heu de posar una mica de part vostra perquè el camí cap a Nadal no només estigui caracteritzat pels ornaments i l’arbre, sinó també per alguna dosi d’exercici.


Per aconseguir que no us passin les ganes de fer esport heu de buscar una forma de generar interès al voltant de l’activitat.


Una bona opció són les curses i maratons. Si hi doneu un cop d’ull, descobrireu que s’organitzen moltes curses per tot arreu del país. Fins i tot hi ha curses en què podeu córrer disfressats com per celebrar el Nadal.

També podeu participar en altres competicions, com les que s’organitzen a alguns gimnasos. Consulteu amb el vostre gimnàs si tenen entre mans algun esdeveniment que us pugui interessar.


Una altra bona opció és que recorreu a un amic, perquè fer esport en conjunt sempre és molt més divertit que practicar-ho en solitari. A més, podeu incrementar el sentiment de superació fent curses.


És convenient que planifiqueu el tipus d’exercici que realitzareu cada dia que feu exercici per Nadal. Si no ho feu, acabareu seguint una rutina massa repetitiva i avorrida.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem