Entrenament de força en nens

Existeixen diversos mites sobre l’entrenament de força en els nens

• L’entrenament de la força perjudica el creixement dels nens: no hi ha evidència científica que aturarà el creixement dels nens o danyarà les plaques en desenvolupament.
Al contrari, tindrà una influència favorable sobre el creixement de l’os i el seu desenvolupament.

• L’entrenament de la força és insegur per als nens: els riscos no són més grans en comparació amb altres activitats recreatives i esportives.
És necessari un personal qualificat i l’execució tècnica correcta, així com una ràtio baixa 1:10 entre entrenador i esportistes.

• Els joves necessiten almenys 12 anys per aixecar pesos: no hi ha una edat mínima de participació, però quan els joves estan preparats per a la participació esportiva, sobre els 7 o 8 anys, estan preparats per entrenar força.
oden beneficiar als joves de totes les edats, incloent-hi nens de 5-6 anys.

• Les nenes desenvoluparan grans músculs si aixequen pesos: els guanys induïts per l’entrenament durant la infància són fonamentalment deguts a les adaptacions neuromusculars i al desenvolupament motor d’habilitats.

• L’entrenament de la força és només per a joves esportistes: ofereix salut i millora del fitnes per a tots els nens i adolescents.

Font: www.vitonica.com

 
Comentaris

Destaquem