Entrenar en només 30 minuts

La premissa que es necessita una hora diària o no obtindrem resultats no és més que una mentida, doncs 30 minuts serveixen de molt per entrenar el nostre cos

A continuació us mostrem el que podeu fer en aquest temps.
 

• Rutines HIIT

El HIIT, per ser un tipus d’entrenament a molt elevada intensitat, culmina en molt poc temps i pot aconseguir veritables resultats, sobretot, si busquem desfer-nos dels quilos de més o cremar greixos.

Encara que no és apte per a tots els públics, podem implementar aquest mètode unes tres vegades per setmana si ja portem temps entrenant. Així, podem fer aquesta rutina en la piscina, en el gimnàs, o bé corrent, en escales, realitzant diferents exercicis.
 

• Rutines Tàbata

El mètode Tàbata és un entrenament a intervals d’elevada intensitat i les rutines segueixen sempre el mateix esquema: 8 intervals de 20 segons cadascú alternats entre sí per 10 segons de descans.

Podem realitzar una rutina Tàbata corrent, en bicicleta, o bé amb cordes o amb diferents exercicis.

No són rutines recomanades per a principiants, però sí molt aptes per cremar greixos i calories en només 4 minuts.
 

• Rutines full-body

Treballen tot el cos utilitzant exercicis multiarticulars.

Depenent dels exercicis que incloem podem aconseguir rutines per guanyar força, tonicitat o cremar calories, i també per treballar a casa sense equipament esportiu específic, amb peses o en el gimnàs.
 

Altres opcions d’entrenament exprés:

Podem utilitzar el mètode HICT, un entrenament de circuit a elevada intensitat que es culmina en només 7 minuts i involucra 12 exercicis que treballen diferents parts del cos.

Altres opcions d’entrenament exprés són córrer en pendents, de moderada a elevada intensitat o canviant velocitats.

També podem executar aquestes alternatives nedant, caminant a pas lleuger o be pedalejant.

Font: trendenciashombre.com

 
Comentaris

Destaquem