Fer pilates durant l’embaràs

Durant l’embaràs, el cos de la dona canvia molt i la pràctica d’exercici pot ser de gran ajuda per contrarestar els dolors d’esquena i de cintura, les males postures, etc

D’aquesta forma, si teniu els músculs de l’esquena, de l’abdomen i de la pelvis forts i tonificats, portareu endavant el vostre embaràs amb major comoditat.

Beneficis de practicar pilates

En aquest sentit, fer pilates pot ser una bona opció, ja que es tracta d’una disciplina que no només ajuda a millorar l’estat físic, sinó també el mental

Si es practica pilates, es disminueix la possibilitat d’haver de fer una cesària i també de patir incontinència urinària. 

També ajuda a tonificar cames i braços i a controlar el vostre pes durant l’embaràs. 

A més, després del part, també ajuda a recuperar la figura.

Recomanacions

El pilates es pot practicar des del principi fins al final de l’embaràs, però si no l’heu fet mai abans convé que consulteu al vostre metge si hi ha alguna contraindicació.

Cal tenir en compte que els exercicis de pilates es poden anar modificant per adaptar-se a les vostres necessitats segons vagi canviant el vostre cos.

Es pot practicar pilates amb màquines específiques o a terra. 

De fet, molts exercicis es fan sobre les mans i els genolls, una posició molt adequada durant l’embaràs, ja que permet alleugerir la tensió de l’esquena i de la pelvis.

Podeu fer pilates 2 o 3 vegades a la setmana en sessions de 20 a 30 minuts si sou principiants, i de 45 a 55 minuts si ja l’heu practicat abans.

 

 
Comentaris

Destaquem