Grans beneficis del ball

Moltes persones no gaudeixen de fer activitat física perquè s’avorreixen o ho senten com una obligació

En aquest sentit, el ball s’ha transformat, des de fa temps, en l’activitat divertida que posa en moviment persones de totes les edats, ja que un dels molts avantatges que ofereix és la diversitat de ritmes.


Té múltiples beneficis per a la salut física, ja que millora el sistema cardiovascular i respiratori. A més, redueix la pressió arterial, augmenta el control del HDL (el colesterol bo) i crema calories, amb la qual cosa ajuda a refermar la musculatura. També augmenta l’equilibri, la flexibilitat i la coordinació, per la qual cosa ajuda a prevenir l’osteoporosi i l’artritis.


El ball és una cosa divertida i alegre quan es converteix en un exercici planificat.


Per altra banda, cal tenir en compte que cada ritme representa un requeriment en particular i involucra una quantitat de calories gastades aproximada.


Considerant una persona que té un pes saludable per a la seva edat, contextura física i estatura, la llista dels deu ritmes que més col·laboren amb la conquesta d’un pes òptim són: la zumba, les danses africanes, el hip hop, el rock, la dansa jazz, salsa, merengue, tango, tap, flamenc i les danses àrabs.

 
Comentaris

Destaquem