Incrementar el metabolisme

L’entrenament de resistència crea l’estímul que necessita el cos per crear més músculs

El múscul és el motor que mou el metabolisme i consumeix combustible. És un teixit actiu que, fins i tot en descans, està cremant calories. Però per incrementar el metabolisme, també podeu:
 

• Aixecar més pes

L’entrenament de resistència ajuda, però és molt important reptar els vostres músculs constantment mantenint una bona intensitat, ja que els músculs s’adapten als exercicis. Per això és important variar els entrenaments i incrementar el pes que aixequeu a mesura que aneu progressant.
 

• Fer entrenament d’alta intensitat

Els entrenaments d’alta intensitat per intervals o HIIT són els millors amics del vostre metabolisme. Combinar exercicis HIIT amb períodes de recuperació activa millora la capacitat del cos per cremar greix. Els beneficis continuen després de l’entrenament HIIT la qual cosa significa que el vostre metabolisme crema més greix i carbohidrats fins i tot hores després.
 

• Menjar més proteïnes

Per donar al cos el material que necessita per crear i reparar els músculs, és a dir, aminoàcids, haureu d’aportar a la vostra dieta proteïnes.

En les proteïnes animals i en les vegetals de quinoa, soja, llavor de cànem i xia, trobareu tots els aminoàcids essencials que el cos necessita.

Consumir proteïna amb els vostres àpats i snacks redueix la càrrega glucèmica dels menjars i ajuda a mantenir els nivells de sucre en la sang estable, cosa que permet que el cos mobilitzi els greixos i els utilitzi com a combustible.
 

• Beure te verd

Segons diversos estudis, el te verd, entre altres beneficis, incrementa el metabolisme i millora l’habilitat del cos per cremar el greix. El te verd també pot ajudar a controlar els nivells d’insulina i sucre en sang, cosa que farà més fàcil al cos mobilitzar i cremar el greix.

 
Comentaris

Destaquem