Les lesions de running

El running, encara que és una pràctica esportiva molt sana i recomanable, no està exempta de riscos i convé tenir cura amb la forma en la qual la porteu a terme, ja que les lesions són freqüents

Una d’aquestes lesions és la fascitis plantar, que es produeix degut a que no estem tractant bé la planta del peu, principalment perquè no heu adquirit un calçat en condicions per a aquesta pràctica.


La tendinitis rotuliana també és freqüent. Aquesta lesió es produeix degut a diversos factors: un calçat inadequat té part de la responsabilitat, però també que feu males càrregues, que no hàgiu escalfat de forma adequada o que esteu corrent sobre una superfície excessivament dura de forma continuada.


La periostitis tibial és una altra de les lesions freqüents. Consisteix en què la membrana que recobre la tíbia s’inflama degut, potser a que correu per superfícies molt dures, a que heu sofert una hiperpronació o a que teniu un calçat que no és massa adequat.


L’esquinç de turmell és un dels problemes més freqüents al practicar aquesta activitat esportiva, i es produeix al portar a terme moviments erronis amb les articulacions al córrer per superfícies que siguin massa complexes en termes d’obstacles.

 
Comentaris

Destaquem