Les millors 'apps' per a propietaris de gossos

Des que els telèfons intel·ligents van irrompre en les nostres vides, a les mascotes els va sorgir un dur competidor a captar l’atenció dels seus amos

Amb tot no tenim per què decidir entre les nostres mascotes i els nostres telèfons mòbils, ja que hi ha nombroses aplicacions que fan compatible a tots dos.


Recentment el portal d’informació tecnològica Portaltic ha publicat una llista amb les millors apps per als propietaris de gossos.


iKibble Free és una app que us ofereix consells molt valuosos sobre l’alimentació del vostre gos i que a més us indica quin és el millor moment del dia per donar-li menjar.

Perfect Dog és l’enciclopèdia dels canins. Amb més de 350 races de gossos indexades i 2.000 fotos, amb aquesta app podreu saber a la perfecció quin tipus de gos va amb la vostra forma de ser i amb el vostre dia a dia.

• Si el que us interessa és l’educació de la vostra mascota heu de descarregar Dog Whistler, una app que us permet renyar o felicitar, amb els sons predeterminats de què disposa.

Font: Tecnonews - AMIC

Més informació
 
Comentaris

Destaquem