Mitjà de transport ecointel·ligent

El disseny de les bicicletes urbanes facilita la circulació en una postura dreta sobre l’asfalt, en una posició relaxada que permeti una gran visibilitat

Aquesta posició permet senyalitzar fàcilment i amb seguretat les maniobres amb els braços.

 

Moltes bicicletes urbanes presenten una barra baixa, que permet baixar i pujar de la bici de forma més fàcil, per exemple, cada vegada que és necessari aturar-se davant d’un semàfor en vermell. A més, aquestes bicis porten rodes de més diàmetre que suavitzen l’impacte dels ressalts i aporten una gran estabilitat.

 

Les bicicletes anomenades híbrides tenen les rodes d’una amplada a mig camí entre les bicicletes de muntanya i les bicicletes de carretera, per la qual cosa us permeten circular per pistes i camins.

 

Les característiques de la vostra bicicleta ideal depenen, doncs, de l’entorn en el qual l’utilitzareu i del tipus de desplaçaments que realitzeu.

 

La bicicleta plegable la podreu portar a tot arreu i guardar-la en un armari de casa o de la feina. Quant a prestacions, el funcionament és molt semblant a una bicicleta urbana. La principal diferència és en el diàmetre de les rodes, molt més petit.

 

Les bicis elèctriques, o de pedaleig assistit, porten un petit motor que s’activa només quan pedaleu. 

 

Font: ecointeligencia.com

 
Comentaris

Destaquem