Muntar un gimnàs a casa

Segur que més d’una vegada heu pensat a construir el vostre gimnàs a casa

Per aquest motiu, us donem alguns consells decoratius.

Escolliu l’espai perfecte: Si teniu pàrquing, podeu ocupar part del seu espai. Però també podeu aprofitar la cantonada de la sala d’estar o l’habitació de convidats.

Tipus de terra: El terra de fusta proporciona gran adherència. Però pot ratllar-se fàcilment, per la qual cosa no és aconsellable si disposeu d’equipament pesat. Un tipus de terra que és tendència és el de goma, instal·lat mitjançant rajoles de catifeta.

Il·luminació i ventilació: Necessiteu una llum que us transmeti calidesa. Si no disposeu d’aire condicionat, construïu el gimnàs en un espai amb finestres perquè hi entri aire fresc.

Color de parets i sostre: Els roses pastel o els blaus pàl·lids fan que l’espai es percebi sempre fresc. El color groc pastel és ideal per a gimnasos sense finestres, ja que transmet bones vibracions. El sostre és bona idea pintar-lo d’un color gris i blau fosc.

Elements fonamentals: Deixeu uns metres per col·locar un mirall de cos sencer. I incloeu una televisió per seguir classes de pilates, ioga, zumba o aeròbic.

 
Comentaris

Destaquem