Practicar ioga per perdre pes

El ioga, a més de millorar la flexibilitat, tonificar, relaxar, calmar l’estrès i augmentar l’energia, també ajuda a perdre pes

El podeu practicar a casa en menys de 30 minuts, de 3-4 vegades a la setmana, mantenint cada postura un mínim de 3-5 respiracions a fons.
 

Postura de l’arbre:

Dempeus amb els peus una mica separats, aixequeu lentament el peu dret i recolzeu la planta a l’interior de la cuixa esquerra. Poseu les mans en posició de resar i respireu a fons. Amb la segona exhalació porteu els braços cap el cel, mantenint les mans juntes.
 

• Postura de lluna creixent:

Dempeus, feu una gambada endavant amb el peu esquerre i quedeu-vos en postura d’estocada àmplia (la cama dreta estirada endarrere, i la dreta flexionada a 90º respecte el terra). Ara inspireu a fons i a mesura que inspireu porteu els braços amunt amb els palmells mirant-se. Manteniu la postura durant diverses respiracions a fons.
 

• Postura del vaixell oscil·lant:

Seieu amb les cames estirades endavant i els talons sobre el terra. Manteniu l’esquerra recta i les mans recolzades al costat del maluc i inclineu el cos 45º cap endarrera. Mentre inspireu, estireu els braços i cames, mantenint les cames enganxades i les puntes dels dits apuntant cap a fora.
 

• Postura de l’arc:

Estireu-vos sobre l’estómac. Flexioneu els genolls cap endarrera i intenteu agafar els peus o turmells amb les mans.  Tireu de l’estómac i estireu la pell cap amunt a la vegada que alceu la part superior del cos. Manteniu els omòplats cap a baix.

 
Comentaris

Destaquem