Què fer després de l’entrenament

La forma de menjar i el que feu en les hores següents a l’exercici pot afectar dramàticament a com el vostre cos continua cremant més calories, reparant i construint múscul

Així que us donem uns consells sobre el que deveu fer immediatament després d’un entrenament.

 

• Aport de magnesi: Al suar perdem magnesi i això pot causar espasmes musculars. Amb aliments com ametlles, llavors de sèsam, salmó o alvocat aconseguirem reposar-lo i reparar el nostre cos.

 

• Prendre proteïnes i greixos: Menjar aliments rics en carbohidrats i proteïnes de ràpida digestió, 30 a 60 minuts després d’acabar de fer exercici, us ajudarà a iniciar el procés de reparació.

 

• Estirar grans grups musculars: Es recomanen estiraments dirigits a grups musculars importants com glutis, isquiotibials, maluc, nucli i espatlles. 

 

• Un massatge: Us ajudarà a accelerar el temps de recuperació, i també hi ha estudis que han trobat que pot millorar la força muscular. 

 

• Prendre suplements de L-glutamina: És una substància que el cos necessita per produir proteïnes i, per tant, ajuda a construir múscul. Afavoreix la recuperació muscular i estimula la taxa metabòlica del cos. És important consultar amb el metge per establir la dosi més adequada.

 

Font: euroresidentes.com

 

 
Comentaris

Destaquem