Sabeu en què consisteix el hot ioga?

El hot ioga és una variant del ioga en la qual es porten a terme un gran nombre d’exercicis que ajuden a millorar el cos i l’organisme

A diferència del ioga clàssic, en aquesta tècnica hot realitzareu les activitats que us proposin en un ambient amb molta humitat, podent ser aquesta de més del 40% i a elevades temperatures, sense superar la barrera dels 42 graus.

Aquest mètode us ofereix l’oportunitat de realitzar 26 postures diferents i a més inclou diversos exercicis de respiració. La combinació de tots ells us reportarà grans beneficis, sobretot per als sistemes digestiu, circulatori, respiratori... tots milloraran considerablement.


Un dels principals avantatges que aporta aquest mètode és que ajuda bastant a reduir el pes. Les elevades temperatures que s’utilitzen ajuden a eliminar les toxines i el volum es redueix.


De la mateixa forma, és una tècnica que permet la prevenció de les lesions o enforteix la major part del cos, sobretot braços i cames.


En el cas que patiu una malaltia o molèsties cròniques, com ciàtica o artritis, el hot ioga també és un bon mètode per acabar amb elles o almenys suavitzar els símptomes notablement.


Per últim, amb el hot ioga podeu portar a terme activitats de relaxació. Practicant aquesta tècnica podeu evitar les depressions, treballareu molt més la memòria i trobareu un equilibri perfecte entre el cos i la ment. A més és essencial per millorar el ritme cardíac.

 
Comentaris

Destaquem