Anuncia't a TOT Salut la revista de salut i benestar del Vallès

Promociona el teu negoci a la revista de salut i benestar que sortirà al carrer el proper mes de novembre a Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell i Sarrià

El proper 7 de novembre es publicarà la nova edició del TOT Salut, la revista anual i gratuïta que es distribueix a Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, TerrassaSabadell i Sarrià. La revista, editada pel Totmedia, l'empresa editora del OT Sant Cugat, TOT Rubí i TOT Cerdanyola, recull propostes, idees i empreses relacionades amb tendències de la salut, benestar personal i emocional, vida saludable, en forma, esport, estètica, psicologia, dietètica i nutrició, entre d'altres. 

És una revista editada en paper de qualitat, de format A4 i amb llom. En total s'editaran 15.000 exemplars que es repartiran a més de 1.500 punts de les 5 ciutats i que sumen una població total de més de 600.000 habitants. La revista tindrà visibilitat al paper, a internet i a les xarxes socials.

Anuncia't al TOT Salut

Si ets professional, tens un negoci del sector i vols arribar a l'audiència d'interès, promociona't a la revista i seràs visible a les 5 ciutats. Truca'ns al 935908600 o envia'ns un correu a info@totmedia.cat

  • Seràs visible a 5 ciutats: Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, i a les estacions de Terrassa, Sabadell i Sarrià
  • 15.000 exemplars gratuïts d'alta qüalitat.
  • Visibilitat al paper + internet + xarxes socials
  • Amb la millor oferta del sector
  • Amb continguts especials i consells sobre tendències en salut i benestar
  • Entrevista a una personalitat de la zona
  • Més clients et trobaran i et coneixeran

 

Anuncia't a les nostres revistes temàtiques TOT Casa, TOT Salut i TOT GastroContacta amb nosaltres per a més informació.

TOT SALUT venda story

TOT Salut Presentació 2023

TOT Salut Presentació 2023

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem