Ja a la venda la nova edició del Món Sant Cugat

Ja pots aconseguir el teu exemplar del Món Sant Cugat dedicat a la pandèmia i amb entrevista a Mònica Terribas

Aconsegueix el teu exemplar

Ja pots aconseguir el teu exemplar als quioscs i llibreries de la ciutat. També el pots comprar de forma online a www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat. O bé a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. L'exemplar té un preu de 8 € i la subscripció de 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals).

Portada del Món Sant Cugat

Portada del Món Sant Cugat

Aquest dijous, 11 de febrer, a la sala El Siglo de Mercantic, hem presentat una nova edició del Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat. Aquesta edició, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Cugat, està dedicada als reptes i claus de futur dels efectes de la pandèmia a Sant Cugat, també hem entrevistat en exclusiva a la periodista santcugatenca Mònica Terribas, entre altres continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc.

 

Més info: El Món Sant Cugat, amb protagonisme de la Covid, ja disponible per fer "lectura reposada"

Reptes i claus de futur dels efectes de la pandèmia a Sant Cugat

monestir confinat

Com serà el Sant Cugat postcovid és el tema central de la revista on s’analitzen els efectes de la pandèmia i com serà la ciutat en tots els àmbits, reptes i claus de futur. Actors de la societat santcugatenca ens aportaran la seva visió així com experts com l'Oriol Mitjà. També es publicarà una enquesta fet a més de 150 santcugatencs sobre com viuen el confinament.

Entrevista a Mònica Terribas

 

Entrevista Mònica Terribas

Entrevista la periodista Mònica Terribas. Fotografia: Lali Puig

En aquesta nova edició de la revista també hi trobareu l’entrevista feta amb profunditat és a la periodista i santcugatenca Mònica Terribas, on ens parla sobre periodisme i de la seva nova etapa després de Catalunya Ràdio. A més, també hi trobarem personatges santcugatencs com l'artista que ens ha deixat, Pla-Narbona, Josep Maria Figueres, Elena Parpal, Quim Pla o Montse Sant. També coneixerem la Tothomada, moviment juvenil cultural santcugatenc dels anys 60, així com els antics oficis de Sant Cugat, la història de la Llar d'avis de la Parròquia que enguany fa 40 anys, i altres temes per descobrir de la nostra ciutat.

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la. Aconsegueix ja la teva revista a www.monsantcugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem