L'Olimpyc Floresta Futbol Sala estrena categoria amb sis cares noves

Els florestans, amb nou entrenador, Jordi Rozas, juga a la pista del CE Vacarisses

Després de perdre la categoria la temporada passada, l'Olimpyc Floresta Futbol Sala inicia aquest dissabte, 22 de setembre, la lliga del grup 1 de 3a Nacional, a la pista del CE Vacarisses, en una instal·lació i hora encara per definir. El conjunt del Vallès Occidental va finalitzar la temporada passada en la 7a posició de 16 equips amb 45 punts.

4 incorporacions

Per aquesta nova campanya, l'Olimpyc ha fet 4 incorporacions: el porter Xavi Llordella (FS Solsona de 3a Nacional), i els jugadors Jofre Villén (ala esquerrà), del Montseny CECD de Divisió d'Honor Catalana; l'encara juvenil Iñaki Rosés (tanca i format a l'Olimpyc) de l'AE Les Corts Ubae de 3a Nacional, i Martí Casas (pivot), que torna a l'Olimpyc després d'una temporada sense jugar.

D'altra banda, Pau Ruiz (ala-pivot), del juvenil, puja al primer equip i Víctor alternarà la temporada amb els dos equips sèniors del club.

Segueixen 9 jugadors

De la temporada anterior segueixen 9 jugadors. Són el porter Nicassio Piazza i els jugadors Manel Rion, Carles Jiménez, Guillem Munté, Fernando Echevarría, Bernat Castell, Edu Garcia, Xavi Martín i Dani Martí.

Rozas: "Si les coses van bé, lluitarem per recuperar la categoria"

Després de perdre categoria, el principal objectiu de l'Olimpyc és tornar a la 2a Nacional B. No obstant això, Jordi Rozas es mostra prudent: "El meu primer objectiu és consolidar-nos com equip, competir i veure on ens situem al principi de la temporada. Després d'això, si les coses van bé ja lluitarem per recuperar la categoria".

Balanç de pretemporada

L'Olimpyc Floresta FS, que va iniciar la pretemporada el dilluns 27 d'agost, ha jugat 5 partits de pretemporada, amb un balanç d'1 victòria i 4 derrotes. Els de Jordi Rozas, que aquesta campanya s'estrena a la banqueta florestana, ha guanyat (3-5) al Salou FS B de 3a Nacional, i ha perdut amb el Cerdanyola del Vallès FC de 2a Nacional B (1-4), el Laguna CFS (0-2) de Divisió d'Honor Catalana; l'AE Les Corts Ubae (1-6) de 3a Nacional, i el Club Sala 5 Martorell (5-1) de 3a Nacional.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem