Primera victòria del DSV Club Voleibol Sant Cugat en la Lliga Iberdrola, en la 13a jornada

Les de Rafa Ruiz han superat (3-0) a l'ESD Granadas de Elche, en el que hi juguen la santcugatenca Laura Brun, exjugadora del CV Sant Cugat, i Leo Passerine, exentrenador del primer equip i de la base

La primera victòria del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha arribat en la 13a jornada de la Lliga Iberdrola, en la segona jornada de la segona volta del campionat. Les de Rafa Ruiz s'han imposat per 3 sets a 0 (25-20, 25-19 i 25-18) en un partit complet a l'ESD Granadas de Elche, aquest dissabte 19 de gener, al pavelló de Valldoreix. El CV Elx té en les seves files a la santcugatenca Laura Brun, exjugadora del CV Sant Cugat, i a Leo Passerine, exentrenador del primer equip i de categories de base del club santcugatenc.

CV Sant Cugat vs ESD Granadas de Elche esport voleibol valldoreix femení5

El DSV CV Sant Cugat ha guanyat el primer partit de la Lliga Iberdrola, contra l'ESD Granadas de Elche. FOTO: Paula Galván


Tot i aquesta victòria, el CV Sant Cugat es manté en les 2 últimes places de la màxima categoria estatal, que fan perdre la categoria i descendir a Superlliga 2.

Després de perdre (2-3) a la pista del tercer classificat, el CVB Barça, les santcugatenques han mantingut una línia ascendent de joc -han guanyat 5 dels últims 6 sets- que els ha donat el triomf davant un equip que enguany estrena categoria, però que té 5 punts més que el DSV CV Sant Cugat.

CV Sant Cugat vs ESD Granadas de Elche esport voleibol valldoreix femení4

Rafa Ruiz, l'entrenador del DSV CV Sant Cugat, en una acció del partit. FOTO: Paula Galván

Rafa Ruiz: "Per fi, l'equip s'ha tret aquest pes de sobre, aquesta pressió que portem a sobre de no guanyar"

L'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha assenyalat que "veníem amb sensacions molt bones del partit amb el CVB Barça, i l'equip, per fi, s'ha tret aquest pes de sobre, aquesta pressió que portem a sobre de no guanyar. És una victòria molt psicològica. Hem fet un molt bon partit que ens donarà moral". Per a Ruiz la permanència a Superlliga Femenina implica fer bons números al pavelló de Valldoreix: "Per l'experiència d'altres anys sabem que el pavelló de Valldoreix ens pot donar molts punts".

Leo Passerine: "Vull que el CV Sant Cugat es mantingui perquè es mereix ser a Superlliga"

El tècnic de l'ESD Granadas de Elche, Leo Passerine, ha reconegut la superioritat del DSV CV Sant Cugat: "Té tot el mèrit de la victòria. Ha fet un molt bon partit, les jugadores han estat molt efectives en atac i han defensat moltíssim. Nosaltres hem fet un dels pitjors partits de la temporada. Vull que el CV Sant Cugat es mantingui perquè es mereix ser a Superlliga".

En la pròxima jornada de lliga, el DSV CV Sant Cugat jugarà a la pista de l'Avarca de Menorca, conjunt que ocupa la part alta de la classificació. El partit es jugarà el dissabte 26 de gener, a les 19 hores.

CV Sant Cugat vs ESD Granadas de Elche esport voleibol valldoreix femení2

Leo Passerine, entrenador de l'ESD Granadas de Elche, exentrenador del CV Sant Cugat. FOTO: Paula Galván

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem