La cuina del món feta al moment

Comerç

Molt més que sushi

Basant-se en la cuina japonesa i remarcant-ne la delicadesa, la frescor, l’artesania i la qualitat del producte, neix Teik It

Pere Esquerda, el tastador
Un concepte molt nou que combina la tècnica, l’estètica i la saviesa nipona amb un viatge a les gastronomies del món de les quals agafa diferents elements que combinats d’una manera totalment manual i artesana es converteixen en autèntiques delicatessen. És la nova cuina del món, el nou i atractiu mix de cultures del moment actual.

Sorprèn, a l’entrar en aquest flamant establiment, l’atractiu obrador totalment a la vista. Amb total transparència, el client pot observar com es treballa el producte manualment i artesanalment, sense maquinària; tot un luxe fins ara reservat als restaurants més elitistes. Amb Teik  It, l’obrador arriba a tot el públic.

Quant a les recomanacions, es fa difícil escollir. El millor és tastar-ho tot i deixar-se sorprendre, encara que no us en podeu anar sense tastar els originals i diferents roll it, com ara l’Oh là là amb poma i foie mi-cuit; l’Habanera amb arròs negre, llagostí cruixent i enciam o el Dartagnan amb cruixent de verdures i formatge fos envoltat de magret d’ànec caramel·litzat. Que vagi de gust!