Cuina sana i elegant

Àmplia terrassa. Copes als vespres. Àmplia terrassa. Copes als vespres.
La fusta natural i els tons foscos però amb molta llum exterior fan del Croquette un espai elegant, acollidor i amb una oferta gastronòmica on prima la qualitat de les matèries primeres, l’acurada presentació i la originalitat d’aquest concepte de restaurant on és més important cada plat en si que no el fet de si són primers, segons, carns o peix; l’ordre i la combinació són modificables i a gust de cada comensal.

D’aquesta manera, tapes, amanides, tàrtars i marisc es poden combinar o compartir de la manera més creativa fent de cada combinació una nova experiència. A banda d’un menú diari molt recomanable de cuina mediterrània, teniu la carta amb gairebé 30 degustacions en què podríem destacar els farcellets de morcilla de Burgos amb formatge brie (sorprenents i gens pesats); el saltat de bolets amb pernil ibèric (memorable); el tres en ratlla d’hamburgueses; el magret d’ànec a la taronja amb oli de vainilla o el tàrtar de tonyina amb cítrics i maduixots (excel·lent). Així és el Croquette, una nova experiència a cada plat.

Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem