Ple municipal del mes de febrer a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Política

2 mocions institucionals, i 2 de retirades, al ple municipal

El ple municipal del mes de febrer a Sant Cugat ha tingut una durada de poc més d'una hora i mitja

Dues mocions institucionals, i dues mocions retirades, han estat el resultat del ple municipal del mes de febrer a Sant Cugat del Vallès celebrat aquest dilluns, dia 17. Una sessió que ha tingut una durada de poc més d'una hora i mitja de durada, i que es reprendria a les 20 hores amb l'audiència pública.

Pel que fa a les mocions que es portaven a debat en aquesta sessió, dues han tirat endavant de manera institucional. Així, Sant Cugat tornarà a presentar candidatura per tornar a ser reconeguda com a Ciutat Amiga de la Infància. D'altra banda, es treballarà per posar en marxa un consultori amb servei d'infermeria al centre de Sant Cugat.

Més info: Sant Cugat vol continuar sent Ciutat Amiga de la Infància

Més info: La ciutat vol un consultori amb servei d'infermeria al centre

En relació a les mocions presentades pels grups municipals, tant Junts per Sant Cugat com Ciutadans han retirat les seves propostes a debat, en ambdós casos per considerar que les esmenes presentades per la resta de formacions desvirtuaven el sentit de les seves mocions.

Així, Junts per Sant Cugat retirava la seva proposta per reivindicar uns Jutjats d'Instrucció i primera instància a Sant Cugat, i en finalitzar la sessió Carmela Fortuny, portaveu de la formació, lamentava la "falta de mà estesa de l'equip de govern en qüestions importants per a la ciutat".

Més info: Junts per Sant Cugat reclama "mà estesa" del Govern en "temes importants per a la ciutat"

Per la seva banda, Ciutadans instava a l'Ajuntament de Sant Cugat a garantir la continuïtat del servei que presta l'oficina de Policia Nacional a la ciutat. Una moció que han retirat per les esmenes presentades.

Més temes tractats

Durant la sessió d'aquest mes de febrer també s'ha presentat la resolució de l'expedient per a l'adjudicació del contracte de serveis de manteniment de les zones verdes i les jardineres de la ciutat.

Més info: 11 milions d'euros en quatre anys: el cost del manteniment de les zones verdes

A més, Sant Cugat s'ha adherit a l'Estratègia catalana de la bicicleta, amb l'objectiu de convertir la bicicleta en la protagonista de la mobilitat.

Més info: Sant Cugat s'adhereix a l'Estratègia catalana de la bicicleta

I en el torn de l'Audiència Pública, els pensioniste si le sescoles bressol han estat les protagonistes de les intervencions formulades pels veïns i veïnes.

Més info: Pensionistes i escoles bressol, a l'Audiència Pública del ple