Ciutadans exigeix a Conesa que "retiri immediatament l'estelada"

La formació local insta l'alcaldessa a deixar de gastar els diners de tots

Ciutadans de Sant Cugat demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que deixi de gastar els diners de tots i que no recorri de nou la sentència de l'estelada després que el jutjat hagi demanat la seva retirada de la plaça d'Octavià. Una petició que també ha fet el PP. Per la seva banda, la CUP, ERC i les JERC demanen a l'alcaldessa que no acati la sentència i mantingui l'estelada.

Després de conèixer la sentència del Jutjat Contenciós-Adminitratiu de Barcelona que dona deu dies a l'Ajuntament de Sant Cugat perquè retiri l'estelada, Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal, ha afirmat en un comunicat que "els abusos nacionalistes de l'alcaldessa i la seva caparrudesa ens està repercutint en unes despeses legals que estem pagant entre tots". Ciprian ha afegit que "la llei és ben clara i ha dictat que l'estelada és un símbol partidista" i ha recordat que la seva formació ja havia alertat a l'alcaldessa que "estava incomplint la llei en recol·locar l'estelada".

"L'alcaldessa hauria de donar exemple i complir la llei tal com s'exigeix a tots els ciutadans" ha afegit el portaveu i li ha demanat que "retiri immediatament l'estelada davant una sentència que és inamovible".

La formació taronja ha recordat que "vam sol·licitar la retirada de la bandera, ja que la seva col·locació va suposar més de 7.000 € a les arques municipals" a través d'una iniciativa que "els veïns van donar suport amb més de mil signatures".

Finalment, Ciprian, ha sol·licitat una vegada més "respectar la neutralitat política dels espais públics" perquè "la plaça d'Octavià sigui dels ciutadans i no d'una posició política particular".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem