Ciutadans vol més control policial per l'okupació a Sant Cugat

Al 2017, a Sant Cugat hi havia una norantena de cases ocupades il·legalment

El grup municipal de Ciutadans vol reforçar les mesures de seguretat a Sant Cugat per fer front a "l'ocupació il·legal d'habitatges". La formació taronja lamenta que aquest fenomen "ha experimentat un elevat creixement durant els últims anys a Sant Cugat" i demana donar suport als "veïns afectats".

És per això que Ciutadans presentarà una moció al ple municipal de maig, en la qual demanarà augmentar la presència policial en lez zones amb habitatges ocupats. "Volem protegir els veïns i lluitar contra els okupes", proclama el grup polític, que denuncia "l'escassa protecció de la propietat privada i la lentitud dels processos judicials".

Ciutadans també demana seguir actualitzant el cens de les cases ocupades a Sant Cugat i posar en marxa les mesures necessàries per donar suport als veïns i garantir la seguretat. Finalment, la formació es mostra favorable a la modificació legislativa aprovada en el Congrés dels Diputats i que posa més fàcil l'expulsió d'ocupes il·legals en cases particulars.

Segons l'Ajuntament de Sant Cugat, al 2017 hi havia una norantena d'habitatges ocupats il·legalment al municipi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem