L'Ajuntament actuarà judicialment per recuperar una zona verda ocupada

"No podem tolerar que hi hagi ocupacions"

L'Ajuntament de Sant Cugat iniciarà els tràmits per recuperar una zona verda de Valldoreix que actualment està ocupada. Tres persones van ocupar una finca municipal sense edificar a l'avinguda de Can Monmany i el govern municipal la vol recuperar. L'ocupació, segons el Consistori, no és per viure sinó per la realització d'activitats com el conreu d'un hort.

"Les zones verdes són sagrades i tenen la màxima protecció", va explicar el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet. El Ple Municipal de Sant Cugat ha aprovat aquest 19 de febrer, amb els vots a favor de PDeCAT-Demòcrates, els tràmits necessaris per iniciar un procés judicial per fer fora els ocupants.

L'ocupació es va produir a principis de gener i alguns veïns van alertar l'Ajuntament de Sant Cugat. La Policia Local s'hi va personar i va identificar els tres ocupants, un dels quals vivia al mateix terreny dins d'un cotxe. "Hi ha hagut remor al barri", argumenta Damià Calvet. Un dels ocupants va decidir marxar i ara en queden dos.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme assegura que no hi ha cap projecte d'urbanització per aquest solar i afirma que la voluntat és protegir aquest entorn de zona verda. "No podem tolerar que hi hagi ocupacions", assevera.

El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha lamentat durant el ple que no s'hagi realitzat cap informe de caràcter social dels ocupants, més enllà dels tràmits urbanístics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem