Els comuns qualifiquen de "dia històric" el canvi de govern a Sant Cugat

Sant Cugat en Comú lamenta els "aldarulls" de la sessió de constitució del nou Ajuntament

Els comuns han celebrat l'acord de govern entre ERC-MES, PSC i CUP "després de 32 anys" de governs convergents. Sant Cugat en Comú, que va quedar sense representació, s'ha obert a ajudar al nou govern encapçalat per Mireia Ingla des de fora i amb "crítica constructiva des de l'esquerra".

"El dissabte va ser un dia històric per la ciutat", emfatitza la formació en referència a la constitució del nou Ajuntament. Malgrat això, lamenten la tensió viscuda i els "aldarulls": "El nostre sistema és imperfecte però els crits i els insults no ajuden a millorar-lo".

Així mateix, els comuns celebren que l'acord de govern s'hagi fet "des d'una perspectiva de fer política municipal i no en basant-ho en altres eixos". Finalment, Sant Cugat en Comú va mostrar la seva voluntat de col·laborar amb el govern, malgrat no tenir representació: "Tenim l'experiència, les propostes i
compartim al detall els acords del pacte de govern, l'única actitud possible per part nostre és la de fer-los-ho fàcil".

"Som conscients que estem fora de l'Ajuntament, no ens toca governar, però aquest govern necessitarà també crítica constructiva des de l'esquerra, que els faci millorar i no perdre de vista les prioritats", finalitza Sant Cugat en Comú.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem