Francesc Cardoner, candidat per Primàries de Catalunya a l'EMD de Valldoreix

El Comitè Electoral ha decidit no fer el procés de primàries i donar per bona la candidatura de Francesc Cardoner per Primàries per Catalunya, després que l'altre candidat, David Sempere, renunciés

Primàries per Catalunya ja ha decidit el seu candidat per optar a la presidència de l'EMD de Valldoreix: Francesc Cardoner, després que l'altre candidat que es volia presentar en el procés intern de primàries, David Sempere, hagi decidit renunciar. En aquest sentit, el Comitè Electoral de Primàries per Catalunya valorava l'opció de fer igualment un procés, per definir quins eren els suports que tenia la candidatura de Cardoner, i ratificar-lo o no. De totes maneres, finalment han decidit no fer aquest procés i seguir endavant amb Cardoner com a candidat a la presidència de l'EMD.

Cal recordar que Francesc Cardoner va ser president de l'EMD de Valldoreix per Convergència i Unió entre el 2002 i el 2003. A més, es va presentar a la presidència de l'EMD de Valldoreix en les passades eleccions municipals de 2015 com a independent, tot i que encara militava a Unió. Aquest fet va provocar que l'aleshores Convergència i Unió es molestés, ja que la força ja havia presentat la candidatura de Josep Puig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem