Neus José prendrà el relleu a Quim Castelló a l'EMD de Valldoreix

Castelló era vocal del govern de l'EMD de Valldoreix des de 2011

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix ha aprovat oficialment aquest 13 de desembre la renúncia de Quim Castelló com a vocal del govern valldoreixenc. La sessió extraordinària, en què no ha assistit Castelló, ha servit també per donar a conèixer la seva substituta, que serà Neus José Rodríguez.

Més info: Quim Castelló deixa el Govern de l'EMD de Valldoreix

Castelló era vocal del govern de l'EMD de Valldoreix des de 2011 i recentment va anunciar la seva renúncia per "motius personals i polítics". A proposta de Convergència i Unió, Neus José Rodríguez prendrà el seu relleu fins a les eleccions del maig de 2019. Una pròxima Junta de Veïns haurà de validar la designació de José com a nova vocal.

"Agraïm la seva feina i lamentem la seva decisió, però així és la vida", ha dit la presidenta accidental de l'EMD de Valldoreix, Susanna Herrada. Per la seva banda, el vocal d'ERC-MES, Noël Climent, ha lamentat que Castelló no assistís a la sessió per explicar el seus motius de renúncia i li ha agraït "la feina de tots aquests anys malgrat les discrepàncies".

Quim Castelló era vocal de Cultura, Medi Ambient i Sostenibilitat. El 2017, ja va deixar el PDeCAT per desavinences amb la direcció de Sant Cugat i des de llavors era part del govern com a independent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem