Noves inundacions a l'escola Joan Maragall per la pluja

L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Joan Maragall denuncia sovint els problemes quan plou

L'escola Joan Maragall de Sant Cugat del Vallès ha tornat a patir indundacions per la pluja d'aquest dijous, 15 de novembre. L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Joan Maragall fa temps que reclama solucions a l'Ajuntament per tal de resoldre aquesta problemàtica, ja que cada vegada que plou amb certa intensitat hi ha incidències. L'Escola Bressol de Valldoreix també ha patit inundacions.

Més info: L'AFA de l'escola Joan Maragall denuncia problemes de goteres i humitats al centre

El gimnàs o l'àrea d'educació infantil són algunes de les àrees que pateixen inundacions quan plou. "Sempre que plou fort hi ha filtracions puntuals, amb goteres i humitats, en diferents espais de l'edifici", explicaven des de l'AFA del Joan Maragall.

Aquest 15 de novembre no ha estat una excepció i han tornat a produir-se goteres i inundacions a l'escola, situada al passeig de Sant Magí. A més, la canonada que dona al carrer d'Escoles torna a expulsa grans quantitats d'aigua.

Més info: Inundacions importants per la pluja a Sant Cugat

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat van admetre la situació. "Quan hi ha pluges d'aquesta intensitat és habitual que passin aquestes coses, tot i que és cert que a l'escola Joan Maragall s'arrosseguen problemes de diferents tipus i orígens", va explicar la regidora d'Educació, Esther Salat.

El 31 d'octubre la regidora va assegurar que es farien actuacions per tal de resoldre el problema, tot i que no garantia que no es produissin més inundacions i goteres amb noves pluges. "Existeix una forta complexitat tècnica per conèixer des d'on provenen les filtracions", afegia.

Per ara, els problemes persisteixen.

DsB9clIXcAAHFeL

Inundacions a l'àrea d'Infantil aquest 15 de novembre FOTO: Cedida

 

DsB9clIX0AADZgf

Filtracions i goteres a l'escola Joan Maragall FOTO:

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem