Goteres i inundacions a l'Escola Bressol de Valldoreix

Més problemes per la pluja a Sant Cugat

La intensa pluja d'aquest dijous 15 de novembre està provocant nombroses incidències a Sant Cugat. Esllavissades, caos circulatori i ferroviari i, també, inundacions d'habitatges i carrers. Alguns centres escolars també estan patint les conseqüències i un d'ells és l'escola bressol de Valldoreix. L'escola Joan Maragall també s'ha inundat.

Més info: Inundacions importants per la pluja a Sant Cugat

 La pluja està provocant importants goteres a l'escola bressol valldoreixenca i els educadors han hagut de posar tot de recipients a terra per evitar inundacions. "Volem recordar que estem parlant de canalla de 0 a 3 anys, que creiem, no poden estar en unes condicions com les que tenim actualment a l’edifici de l’escola. És per això que volem solucions ja!", ha denunciat l'AFA de l'escola bressol en un comunicat.

Més info: Noves inundacions a l'escola Joan Maragall per la pluja

Segons ha explicat Jordi López, pare de l'escola, és una situació que es repeteix de fa temps quan plou. "Així està l'escola bressol de Valldoreix quan plou, i porten així des de fa 3 anys", ha denunciat també Esquerra Republicana de Valldoreix.

Al vespre, l'EMD de Valldoreix es va comprometre a destinar 30.000 euros per solucionar els problemes de l'escola bressol.

Més info: L'EMD es compromet a solucionar els problemes de goteres de l'escola bressol

Més informació
 
Comentaris

Destaquem