Protecció Civil demana precaució al Vallès Occidental per la pluja

El pla INUNCAT es manté activat per la previsió d'intensificació de les pluges a la tarda

Protecció Civil de la Generalitat ha demanat extremar la precaució al voltant de rius i rieres al Vallès, i també al Baix Llobregat, per les possibles incidències a causa de les fortes pluges i manté activada l'alerta durant el matí d'aquest divendres, 16 de novembre. Prudència en la mobilitat a les zones urbanes i al voltant de les rieres.

Més info: Totes les incidències per la pluja a Sant Cugat

D'aquesta manera, Protecció Civil de la Generalitat manté activada l'alerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) per les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) que indiquen fortes pluges a tot el litoral i prelitoral català, des de les Terres de l'Ebre fins a les comarques gironines.

Aquestes pluges intenses poden produir incidències en zones urbanes per acumulacions d'aigua en carrers, baixos, passos soterranis i similars, i també crescudes sobtades de rius i rieres en alguns casos a les zones més afectades.

Unes pluges que ja van descarregar amb molta força durant el 15 de novembre, provocant nombroses incidències a Sant Cugat del Vallès.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem