Les pluges deixen més de 80 litres per metre quadrat a Sant Cugat

Segons les dades de l'estació automàtica Sant Cugat del Vallès - CAR a les 15.30 hores

Les fortes pluges que estan afectant Sant Cugat del Vallès aquest dijous, 15 de novembre, han deixat una precipitació acumulada de 81,9 mm segons les dades de l'estació automàtica Sant Cugat del Vallès - CAR, fins a les 15.30 hores. El moment de més intensitat ha estat entre les 4 i les 5 de la matinada, quan s'han registrat més de 19 litres per metre quadrat.

Pel que fa a Valldoreix, l'EMD informa que la vila ha estat el punt del territori català on s'ha registrat una major acumulació de precipitació durant l'episodi de fortes pluges d'aquest matí.


Unes fortes pluges que han deixat importants incidències arreu de la ciutat, des d'arbres caiguts, fins a inundacions i afectacions en el servei ferroviari, entre altres.

Més info: Totes les incidències per la pluja a Sant Cugat

Fins a la mateixa hora, les 15.30 hores, el 112, el telèfon d'emergències, havia rebut fins a 569 trucades des del Vallès Occidental, 106 de les quals s'han fet des de Sant Cugat.
Protecció Civil de la Generalitat demana extremar la precaució al voltant de rius i rieres al Vallès i manté activada l'alerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) per les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) que indiquen fortes pluges aquesta tarda a tot el litoral i prelitoral de Barcelona.

Més info: Protecció Civil demana precaució al Vallès Occidental per la pluja

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem