Tot llest pel festival Petits! Grans! Llibres! al Claustre del Monestir

Petits! Grans! Llibres! és un festival cultural que vincula els infants amb els adults a través de la literatura, la creativitat i la música

Ja és tot a punt per a la vuitena edició del festival per a nens i nenes Petits! Grans! Llibres!, que torna aquest al Claustre del Monestir i se celebrarà entre el dimarts 10 i el divendres13 de juliol. Organitzat per l'Institut de la Infància, aquest festival de la infància busca fomentar la lectura entre els infants i potenciar la relació entre pares i fills a través de la literatura. A més, en la seva 8a edició, el festival torna al Claustre després d'uns anys en què l'entitat no tenia permís per utilitzar aquest espai.

L'Institut de la Infància pretén acompanyar la lectura dels infants des que són nadons, en un ambient relaxat on cada nen gaudeix de la trobada amb els contes i els pares descobreixin interessos literaris dels fills envoltats d'un ambient estimulant i de manera inclusiva. La conferència inaugural sera impartida impartida per l'expert Jaume Centelles, amb la visita d'autors, il·lustradors i un programa molt inspirador per portar a l'escola, biblioteques i ciutats la filosofia de l'Institut de la Infància aplicada al foment de la lectura

El festival proposa un programa inclusiu amb propostes aptes per a tots els nens i nenes i un programa especial per a infants de 0 a 3 anys. Tot plegat, en un ambient tranquil, amb aforament limitat per garantir el benestar de les famílies, i organitzat i desenvolupat per un equip professional integrat per educadors, psicòlegs i psicopedagogs.

Els més petits tindran un racó sensorial i els mes grans racons tematics on es podra llegir acompanyats d'activitats d'experimentació, contacte amb la natura, jardineria, ioga, mindfulness, creativitat. A més els adults que vulguin aprendre més sobre literatura infantil podran gaudir del programa d'activitats en el marc de la 6a Escola d'estiu els dies 10 i 12 de juliol durant tot el dia, amb el reconeixement del Departament d'Ensenyament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem