Valldoreix vol reduir l'incivisme a la vila

L'EMD de Valldoreix lamenta l'acumulació de deixalles als carrers

L'EMD de Valldoreix farà una campanya de sensibilització per reduir l'incivisme als carrers de la vila. La Junta de Veïns de Valldoreix vol especialment coresponsabilitzar la població en la cura de l'espai públic i millorar el bon ús del servei de recollida de voluminosos i el reciclatge.

La proposta, d'ERC-MES, arriba després de diversos episodis en què s'han acumulat gran quantitat de deixalles a determinats carrers de Valldoreix. L'EMD ho atribueix "al mal ús que es fa del servei de recollida de voluminosos, que ha donat peu a diversos episodis d’acumulacions de deixalles a la Rambla del Jardí, al Carrer Sant Joan de la Creu o al Passeig de la Piscina, entre d’altres".

Més info: El nou sistema de recollida de voluminosos ja està en marxa

"Hi ha gent a Valldoreix que no ha acabat d'entendre la recollida de voluminosos i entenen que poden treure totes les deixalles a fora. La gent ho aprofita per treure's qualsevol cosa de sobre. Ens hem d'assegurar que veïns assumeixin la part de la seva responsabilitat", va demanar Noël Climent, d'ERC-MES.

Des de Ciutadans, la vocal Anna Cano va mostrar-se favorable a la proposta i va incidir que és una qüestió que implica " a tots esl veïns de Valldoreix".

Pel membre del govern de PDeCAT-Actuem Bernat Gisbert, ´"es un tema que preocupa a tots". "S'han fet campanyes de sensibilització, però està costant moltíssim. Esperem conscienciar mica en mica la població".

Així, l'EMD de Valldoreix intensificarà la campanya per informar els veïns i veïnes del servei de voluminosos de l'Ajuntament de Sant Cugat. Un servei que des del 2017 consisteix en què els ciutadans poden treure voluminosos al costat dels contenidors en dies concrets de la setmana depenent de la zona. En el cas de Valldoreix, s'han de treure els voluminosos els dilluns al vespre i són retirats els dimarts.

Més info: El nou sistema de recollida de voluminosos ja està en marxa

Més informació
 
Comentaris

Destaquem