Recta final de les obres a la plaça de Miquel Olivella a la Floresta

L'antiga plaça de Pere Planes fa mesos que està en obres

L'Ajuntament de Sant Cugat ha assegurat que les obres per transformar la plaça de Miquel Olivella de la Floresta ja encaren la recta final i estaran finalitzades a finals de novembre. L'antiga plaça de Pere Planes fa mesos que està en obres i el projecte ja s'hauria d'haver enllestit durant el 2017. Les obres també han complicat la circulació de veïns i veïnes en els últims mesos, que havien mostrat el seu malestar en alguns Consells de Barri.

Més info: Adjudicades les obres per transformar la plaça de Miquel Olivella

L'objectiu del projecte, que té un pressupost de 350.000 euros, és transformar la plaça en un espai més amable pels vianants, amb noves zones d'estada, vegetació i una font. L'última fase de treballs consistirà en la pavimentació de l'entorn, que actualment és de terra. Fins l'inici de les obres, el 85% de la plaça estava destinat al trànsit de vehicles, amb un encreuament de diversos carrers, i ara es vol donar més espai per l'ús dels veïns i veïnes.

Les obres començaran el 22 d'octubre i mentre durin s'hauran de fer talls de trànsit, tant a la plaça com als carrers del voltant. Concretament, es veuran afectats els carrers Major de la Floresta, passeig de la Floresta, Camí Antic de Can Borrull, l'avinguda de Pere Planes i els carrers d'Eusebi i de Moret. La previsió de l'Ajuntament de Sant Cugat és que les tasques de pavimentació s'allarguin fins al 9 de novembre.

Això dificultarà l'accés als veïns en alguns dels habitatges de l'entorn. La voluntat del Consistori és garantir que els dies que es talli un carrer concret, els veïns puguin accedir amb vehicle als seus habitatges almenys durant unes hores.

Un cop s’hagin fet tots els treballs de pavimentació, només quedarà la instal·lació del mobiliari urbà i de l’enjardinat, sense afectacions al trànsit. La previsió és que la plaça estigui totalment acabada a finals de novembre. Així serà la nova plaça.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem