Tot a punt per la Festa Major de Mira-sol

Se celebra aquest cap de setmana i hi haurà 26 activitas pensades perquè petits i grans gaudeixin d'aquest barri santcugatenc

Tot just païda la Festa Major de Sant Cugat, ara és el torn de celebrar la de Mira-sol. Aquest cap de setmana 6, 7 i 8 de juliol, els carrers i espais d'aquest barri es vesteixen de festa per gaudir d'uns dies de gresca i alegria. L'Associació de Veïns Mas Generhan juntament amb altres entitats del barri han organitzat més d'una vintena d'activitats per a petits i grans, diurnes i nocturnes perquè tothom pugui celerbrar-ho com més li agradi.

La Festa Major començarà amb el tradicional pregó a càrrec del personatge La Galleguiña, creat per una veïna de Mira-sol, que interpreta una dona gallega que mai ha sortit del seu poble. "És un personatge molt divertit i hem pensat que és la millor opció, ja que volem fer riure la gent en aquests temps tan difícils", explica Josep Lluís Lolo, president de l'Associació de Veïns de Mas Janer, de Mira-sol. Aquest pregó tan peculiar es farà aquest divendres 6 de juliol a les 20 hores davant del Casal de Mira-sol. A continuació, l'actuació dels Diables de Sant Cugat, el cinema a la fresca i la música seran els protagonistes de la primera nit festiva.

L'endemà, dissabte 7 de juliol, prendran protagonisme les activitats esportives com ara el torneig de les 12 hores de futbol, la cursa popular, o el campionat de Petanca. A la tarda hi haurà un munt d'activitats infantils i familiars per fer passar una estona agradable a tothom i a la nit la festa s'animarà amb un parell actuacions musicals. L'últim dia destaquen la bicicletada popular, els jocs infantils, les actuacions castalleres i la cantada d'havaneres, com acte de final de festa.

Coneix totes les activitats de la Festa Major de Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem