200 ciclistes inscrits en la 10a Marxa Transcollserola de BTT

Aquesta prova de caràcter no competitiu forma part del Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme

Un total de 200 ciclistes s'han inscrit en la desena edició de la Marxa Transcollserola Memorial Joan Camps de BTT, que organitza la Unió Ciclista Sant Cugat aquest diumenge, 26 de novembre, al matí. 200 és el màxim de participants que estableix l'organització, que segueix les línies marcades pel consorci del Parc de Collserola. La Transcollserola forma part del Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme.

La Transcollserola ofereix dos recorreguts: un llarg de 73 km, amb un desnivell acumulat positiu de 2.200 m, i un recorregut curt de 32 km, amb un desnivell acumulat positiu de 890 m. Durant la prova, hi haurà 3 avituallaments de sòlids i líquids al recorregut llarg i 1 al curt.

La prova, que es realitzarà íntegrament amb GPS, transcorrerà per pistes forestals del Parc de Collserola i travessarà els termes municipals de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès.

La sortida i arribada de la Transcollserola, una prova de caràcter no competitiu per a majors de 16 anys, serà el Parc de la Pollancreda. La sortida del recorregut llarg serà a les 8 hores, i el curt a les 8.30 hores. A l'arribada, els ciclistes rebran un obsequi de l'organització i també podran gaudir d'una botifarrada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem