La 9a Transcollserola de BTT, amb 282 ciclistes inscrits de 47 ciutats catalanes

L'organitza la Unió Ciclista Sant Cugat aquest diumenge, 20 de novembre

Un total de 282 ciclistes de 47 poblacions catalanes s'han inscrit en la 9a edició de la Marxa Transcollserola de BTT, que organitza la Unió Ciclista Sant Cugat aquest diumenge, 20 de novembre. Les inscripcions on line s'han tancat aquest divendres, 18 de novembre, a les 12 de la nit, tot i que també es podran formalitzar el mateix dia de la marxa, a partir de les 7 hores, amb un preu d'inscripció més car.

La Transcollserola és una prova no competitiva adscrita al Circuit de Gran Fons de BTT de la Federació Catalana de Ciclisme (circuit llarg) i que travessa les poblacions de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès.

Dos circuits

L'organització ha dissenyat dos circuits per les pistes forestals del parc de Collserola: el llarg, de 62 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.300 metres, i el curt -es fa per segon any consecutiu-, de 25 quilòmetres i un desnivell acumulat de 836 metres.

Aquesta Marxa Transcollserola té la particularitat que es fa amb GPS. Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha explicat que "la nostra és l'única marxa d'aquest tipus a Catalunya en la que s'utilitza el GPS". En el recorregut llarg hi haurà tres avituallaments de productes sòlids i líquids, i en el curt, 2. La sortida del circuit llarg es donarà a les 8 hores, al parc de la Pollancreda -sortida i arribada-, i la del circuit curt, a les 8.30 hores.

Un cop acabi la marxa, la Unió Ciclista Sant Cugat oferirà als participants una botifarrada, amb la col·laboració del Club Petanca Sant Cugat, i cervesa artesanal. També lliurarà una bossa d'obsequis als ciclistes, en la que hi haurà una samarreta tècnica.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem