La Unió Ciclista Sant Cugat podria fer canvis en la pròxima Transcollserola de BTT

Segons l'organització, s'hi han inscrit 317 ciclistes

La Unió Ciclista Sant Cugat ha organitzat aquest diumenge, 20 de novembre, al matí, la 9a edició de la Transcollserola de BTT, amb un total, segons l'organització, de 317 inscrits. Tot i que no és una prova competitiva, adscrita al Circuit de Gran Fons de BTT de la Federació Catalana de Ciclisme (circuit llarg), els tres primers classificats del circuit llarg han estat Jordi Prieto (King Barcelona), de L'Hospitalet de Llobregat, el rubinenc Cristian Salazar (King Barcelona) i el cerdanyolenc Àlex Pla (CH Cerdanyola). Els tres ciclistes han arribat junts després de pedalejar 53 quilòmetres amb un temps de 2 hores i 19 minuts. En el cas de Jordi Prieto i Cristian Salazar era la primera vegada en què hi participaven, mentre que Àlex Pla ja la va fer fa dos anys. La Transcollserola ha travessat sis poblacions: Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès. Aquesta Marxa Transcollserola té la particularitat que es fa amb GPS. La sortida i arribada s'ha fet al parc de la Pollancreda.

Robledo: "Potser ha arribat el moment de fer algun canvi"

Àlex Pla, Jordi Prieto i Cristian Salazar han estat els primers ciclistes de la cursa llarga. FOTO: Àlex López Puig

Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha fet un balanç positiu de la Transcollserola i ha avançat que en la desena edició hi podrien haver canvis. "Potser ha arribat el moment de fer algun canvi en el circuit llarg. Si el canviem, tindrà més interès pels participants i li donarem un nou aire a la prova. També farem un circuit curt més familiar", ha apuntat al TOT Sant Cugat.

Dos circuits

L'organització ha dissenyat dos circuits per les pistes forestals del parc de Collserola: el llarg, de 53 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.300 metres, i el curt -s'ha fet per segon any consecutiu-, de 25 quilòmetres i un desnivell acumulat de 836 metres.

Un cop ha finalitzat la marxa, la Unió Ciclista Sant Cugat ha ofert una botifarrada als participants, amb la col·laboració del Club Petanca Sant Cugat, i cervesa artesanal. L'organització també ha lliurat una bossa d'obsequis als ciclistes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem