268 participants en la 13a edició de la cursa atlètica dels Medijocs

El circuit ha tingut lloc aquest dissabte, 22 d'abril, al matí

La 13a edició de la cursa atlètica dels Medijocs, que ha tingut lloc aquest dissabte, 22 d'abril, al matí, amb sortida i arribada des del parc de la Pollancreda fins a Can Borrell, ha acollit 268 participants. Aquesta competició que està adreçada als metges, els seus familiars i amics, entre d'altres, forma part de la Lliga Campionchip.

La competició ha acollit les curses infantil en categoria masculí i femení i la general amb sèniors i veterans en categoria masculí i femení. La 1a cursa en la categoria infantil amb una distància de 1.000 metres i la segona cursa amb una distància de 8.045 metres.

D'altra banda, els Medijocs també tornaran el dissabte, 6 de maig, a Sant Cugat pel torneig de pàdel. Amb la seu a l'Augusta Pàdel, els participants jugaran una lligueta de 4 partits de mitja hora cada un. Després, els classificats podran optar a jugar les semifinals i la final.

Montse Bellver: "Hem de deixar a gent fora perquè es tanca un nombre determinat de persones"

Alguns dels participants en la cursa atlètica dels Medijocs FOTO: Lali Álvarez

Montse Bellver, cap dels serveis mèdics del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), ha fet una valoració positiva afirmant que "aquesta cursa és molt familiar en un entorn preciós" i ha lamentat que no tothom pugui participar, ja que "hem de deixar a gent fora perquè es tanca un nombre determinat de persones i si no, no hi cabríem tots per córrer". "Per tant, estem els de cada any però amb gent fora esperant poder participar en altres edicions" ha assenyalat.

Els guanyadors absoluts de les curses

Imatge de la sortida dels adults en la cursa atlètica dels Medijocs FOTO: Lali Álvarez

En categoria masculina de la cursa d'adults, els guanyadors han estat José Luis Cabrera en 1a posició (28:44 min), Alberto Segura en 2a posició (29:02 min) i Roger Gual en 3a posició (30:17 min).

En categoria femenina de la cursa d'adults, les guanyadores han estat Yolanda Riera en 1a posició (33:33 min), Marta Sabaté en 2a posició (36:25 min) i Lucía caballero en 3a posició (37:12).

Pel que fa a la categoria infantil masculina, els guanyadors han estat Manuel Adrián Peñafiel en 1a posició (3:43 min), Èric Lóriz en 2a posició (4:05 min) i Roger Herrando en 3a posició (4:08 min).

En categoria infantil femenina, les guanyadores han estat Berta Gangolells en 1a posició (4:11 min), Ainhara Peñafiel en 2a posició (4:19 min) i Ainara Gurruchaga en 3a posició (4:48 min).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem