90 jugadores en el 1r Torneig Pre-Infantil Femení de voleibol d'àmbit participatiu

El torneig s'ha celebrat al pavelló de Valldoreix els dies 29 i 30 d'abril

El 1r Torneig Pre-Intantil Femení de voleibol de caràcter participatiu, organitzat pel DSV Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), ha acollit la participació d'unes 90 jugadores al pavelló de Valldoreix durant aquest cap de setmana 29 i 30 d'abril.

El torneig ha acollit les categories pre-infantil i segon any d'aleví i aquestes s'hi han dividit en dos grups. El grup 1 estava format pel DSV-CVSC1, Elche 1, Club Voleibol Vall d'Hebron 1 i Club Voleibol Barcelona Barça. D'altra banda, el grup 2 el formaven el CV Vall d'Hebron 2, el DSV-CVSC 2, l'Associació Esportiva Carles Vallbona i l'Elche 2.

 

El director del torneig, Eros Ortiz, ha explicat que "en aquest torneig no hi ha campió perquè és un torneig participatiu on juguen totes contra totes". "L'equip que guany el torneig potser es sent campió però tots rebran el mateix premi ja que, l'objectiu principal era jugar, veure l'evolució dels equips i el seu nivell de cara l'any que ve" ha assenyalat.

Ortiz ha valorat que "la finalitat del torneig és veure com estem treballant, poder intercanviar filosofies i metodologies, veure el nivell que tenim tots, valorar el treball i quines coses hauríem de millorar" entre d'altres.

 

Hi haurà una segona edició

Imatge d'una de les jugades durant el torneig FOTO: Lala Aguilera

El director del torneig ha afirmat que "volem mantenir el torneig perquè tots els clubs estan contents" i a més ha afegit que "crec que és un torneig que pot agafar més pes durant els anys, encara que sigui més petit ,per veure com estem treballant tots en categories inferiors."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem