L'infantil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya

Per segon any consecutiu, el conjunt d'Eros Ortiz ha aconseguit la lliga regular i el Campionat de Catalunya

L'equip infantil A femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat és el millor equip català de la seva categoria. Per segon any consecutiu, ha aconseguit la lliga regular de la Primera Divisió Infantil Femenina i el Campionat de Catalunya. L'equip que dirigeix Eros Ortiz s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya de Primera Divisió Infantil Femenina aquest diumenge, 9 d'abril, a Granollers, en la fase final del català. El DSV CV Sant Cugat ha superat en la final a l'equip amfitrió, l'AEC Vallbona Granolllers, per 3 sets a 0 (25-23, 25-15, 25-11). Dissabte ha derrotat en semifinals el CVB Barça, també per 3 sets a 0 (25-11-25-19 i 25-18).

Eros Ortiz: "Les noies, excel.lent"

Eros Ortiz, l'entrenador que també ha guanyat amb l'infantil A dues lligues regulars i dos Campionats de Catalunya, ha elogiat el treball de l'equip en aquest campionat català. "Les noies han jugat molt bé, excel·lent. En la fase final hem arribat molt fortes físicament. Hem aconseguit quatre títols consecutius que fa molts anys que no fa ningú".

Ara, al Campionat d'Espanya

Amb el títol de campiones de Catalunya, el DSV CV Sant Cugat s'ha classificat pel Campionat d'Espanya de Clubs, que també es jugarà a Granollers, del 17 al 21 de maig. L'altre equip català que el disputarà és l'AEC Vallbona Granollers, com a entitat organitzadora. Per a Ortiz, l'objectiu és "igualar o millorar la novena posició que vam assolir el 2016". A l'estatal hi accedeixen els millors 24 conjunts de l'Estat espanyol.

Les campiones

El conjunt del DSV CV Sant Cugat està integrat per les següents 12 jugadores. Són Martina Schweiger, Carla Pons, Abril Casajoana, Carla Mas, Júlia Muñoz, Coni Fernández, Èlia Rodríguez, Ingrid Portela, Paula Hebrard, Laura Sancho (capitana), Abril González i Sunna Roig.

El juvenil A, subcampió de Catalunya

El juvenil A del DSV CV Sant Cugat ha estat subcampió de Catalunya. En la final, ha perdut amb el CVB Barça per 3 sets a 1. En semifinals, el conjunt de Leo Passerine ha superat el CV Vall d'Hebron, per 3 sets a 0.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem