Albert Arenas: el pilot que vol volar per córrer a Moto3

Aquesta és la quinzena temporada d’Albert Arenas, que ja ha participat en tres proves de Moto3

Aquesta és la quinzena temporada d’Albert Arenas. El seu pare té molta afició a les motos i als cotxes i quan Arenas era petit sempre anaven a veure curses de motos. “Un dia vaig provar una moto pocket bike. Era l’octubre de l’any 2000 i jo tenia 3 anys. Quan tenia 5 anys els Reis em van portar una moto de motocròs, una KTM 50, i vaig començar a entrenar. Amb 6 anys vaig fer la meva primera cursa. Després vaig fer motocròs i supermotard i, amb 9 anys, el RACC em va donar una beca per córrer amb motos de velocitat. Estic molt agraït al RACC perquè gràcies a ells estic on estic”, diu.

Arenas: “L’objectiu, córrer el mundial de Moto3 del 2017”

Albert Arenas, en el GP de Catalunya de Moto3 FOTO: Equip MRW Mahindra Aspar Team

Del 3 al 5 de juny, el pilot de Sant Cugat Albert Arenas va participar en el Gran Premi de Catalunya de motociclisme, al Circuit de Montmeló, gràcies a un wild-card (invitació). Aquesta ha estat la tercera prova de Moto3 en què ha participat Arenas, després de fer-ho a València (2014) i Jerez (2016). Arenas, que aquesta temporada 2016 està en l’equip MRW Mahindra Aspar Team, de l’expilot Jorge Martínez Aspar, competeix per tercer any consecutiu en el mundial júnior Moto3.  “L’objectiu d’aquesta temporada és guanyar-nos el lloc per córrer el mundial de Moto3 del 2017”, afirma. Entre els seus èxits esportius més importants cal destacar un subcampionat del món júnior de Moto3 (2015).

Sant Cugat, molt tranquil·la i acollidora

Albert Arenas va néixer fa 20 anys a Girona, on vivia fins que fa dos anys va venir a viure a Sant Cugat. “A Sant Cugat em trobo molt a gust. És una ciutat petita, però que hi ha de tot. El que més m’agrada és que és molt tranquil·la i acollidora”, detalla. Estudia Enginyeria Industrial a l’IQS de Barcelona.

En clau personal:

Com es defineix? Professional, responsable i extravertit.

Una virtut: perseverant.

Un defecte: sóc massa perfeccionista. Tinc poca paciència.

Un repte: ser campió del món.

Una il·lusió: oferir el mundial als pares.

Un sentiment: sacrifici i satisfacció.

Un lema: Make life a ride, go big or go home.

Un esport: tots els que tinguin rodes i benzina, i el ciclisme.

Un país: Austràlia.

Un viatge: Austràlia.

Música: Lukas Graham.

Un llibre: L'Alquimista.

Una pel·lícula: El indomable Will Hunting, de Gus Van Sant.

Un color: el vermell.

Un menjar: pizza de pernil ibèric.

Beguda: Aigua i batuts de sals minerals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem