Albert Arenas s'imposa en la carrera més ajustada de la història de Moto3

El pilot d'Ángel Nieto Team Moto 3 aconsegueix ampliar el seu palmarès a 2 victòries, després del GP d'Austràlia, i es col·loca 9è en la classificació, amb 94 punts

Albert Arenas, pilot de Moto 3 santcugatenc, guanya el Gran Premi d'Austràlia, aconseguint la seva 2a victòria en la seva carrera esportiva. El pilot d'Ángel Nieto Team Moto3 va superar al 2n classificat, Di Giannatonio, per només 52 mil·lèsimes i al 3r, Vietti, per 59 mil·lèsimes.


Amb tot, la carrera va estar molt ajustada, ja que en l'última corba entraven fins a 14 pilots amb possibilitats de vèncer en el Gran Premi. No obstant això, el santcugatenc va ser el que va utilitzar una millor estratègia, fet que li permetia sortir primer en l'última corba, impedint que cap altre pilot el pogués avançar.


Aquesta victòria li permet sumar 25 punts al pilot català i ascendir a la 9a posició de la classificació, quan només resten dos circuits: el GP de Malàsia i el GP de València. A més, aquesta és la 9a carrera de la temporada, de les 17 en les quals ha competit, en la que Albert Arenas aconsegueix puntuar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem